Docentendag Techniek #2 – voor docenten vo & po!

Begin december 2022 organiseerden we de Docentendag Techniek, speciaal voor docenten in het Voortgezet Onderwijs. De reacties waren zeer enthousiast. Ook is er behoefte aan kennisdeling. Vandaar organiseren we 25 mei 2023 editie #2. Dan voor zowel docenten in het PO als VO. Bekijk de impressie en het programma van de vorige editie. We houden je op de hoogte!


Techniek is overal! Techniek hoort thuis in elk profiel. En techniek is er voor iedereen!

Begin december 2022 vond de eerste editie van de Docentendag Techniek plaats bij Nextechnician op de Kabelweg in Amsterdam. We boden VO docenten een inspirerend programma dat enthousiast werd ontvangen. Gezien de animo en vraag naar kennisdeling organiseren we editie #2 op donderdag 25 mei 2023. Dan voor zowel docenten in het basis- als het voortgezet onderwijs in Amsterdam.

De voorbereidingen zijn gestart. Heb je suggesties en/of wil je een idee of onderwerp voor een gastspreker aandragen? Mail dan naar: dorinde.van.helden@sto-amsterdam.nl

We houden je op de hoogte. Hieronder vast een impressie van de vorige editie.


Hieronder zie je het programma van de vorige editie (1 december 2022)

  • Tijdens de Docentendag Techniek ervaar je zelf de grappige, hightech workshops waar jouw leerlingen op aangaan,
  • Oriënteer je je op de LOB programma’s voor een doorlopende techniek oriëntatie,
  • Maak je kennis met het programmateam van TechCampus en TASC, dé nieuwe vmbo techniekschool van Amsterdam,
  • Bieden we je inspiratie & kennisuitwisseling. Tijdens de vorige editie schetste een spreker de actuele arbeidsmarktontwikkelingen voor jonge mensen met een mbo diploma.