MVI leerlingen van het Huygens College behaalden afgelopen maand al hun certificaat ‘Digitale beveiliging’ van IBM (lees de post op LinkedIn). Volgende week ontvangen de leerlingen van het Mediacollege hun certificaat. Ook voor de MVI leerlingen van het Cburg College en Mundus College is dit keuzevak toegankelijk.

Waardevolle samenwerking tussen IBM en TechCampus Amsterdam
Op 20 april 2023 werd deze samenwerking – ter waarde van € 200.000 – officieel bestendigd door Evelina Pärnerud (CSR manager Noord Europa IBM), Percy Henry (bestuurder Esprit Scholen) en Odilon Romero (programma manager TechCampus Amsterdam en directeur TASC). De samenwerking met IBM blijven we voortzetten en uitbreiden tijdens onze overeenkomst (die loopt tot augustus 2024).

Keuzevak Digitale beveiliging
Dit onderwerp is een onderdeel van het scholingsprogramma van IBM. Omdat de programma’s alleen in het Engels worden aangeboden, heeft IBM de lesstof over ‘Digitale Beveiliging’ speciaal voor het keuzevak vertaald in het Nederlands.

Charlotte
Projectleider MVI

Deze fijne samenwerking geeft leerlingen de kans om een officieel certificaat ‘Digitale beveiliging’ van IBM te behalen én een inspirerend bezoek te brengen aan het innovatiecentrum van IBM in Amsterdam.